Karton Bardak Taşıyıcıları

Karton Bardak Taşıyıcıları

 

  1. Kağıt Levha: Genellikle tek kullanımlık kahve bardağı taşıyıcılarında kullanılan kağıt levha, hafif, geri dönüşüme uygun ve kullanılan kaplamalara ve katkılara bağlı olarak biyobozunabilir olabilir. Markalama ve özelleştirme için kolayca basılabilmesi nedeniyle popülerdir.

 

  1. Kalıplanmış Lif: Geri dönüştürülmüş kağıttan yapılan kalıplanmış lif kahve bardağı taşıyıcıları dayanıklıdır ve hem sıcak hem de soğuk içecekleri taşıma özelliğine sahiptir. Sağlamlıkları ile bilinirler.

     

  2. Plastik: Bazı tek kullanımlık kahve bardağı taşıyıcıları polistiren veya polipropilen gibi çeşitli plastik türlerinden yapılır. Dayanıklı ve nem direncine sahiptirler ancak biyolojik olarak parçalanamamaları nedeniyle çevresel dezavantajlara sahip olabilirler.

     

  3. Biyo-plastik: Mısır nişastası veya şeker kamışı gibi yenilenebilir kaynaklardan türetilen biyo-plastikler, geleneksel plastiklere göre daha çevre dostu olarak tasarlanmıştır. Belirli koşullar altında biyobozunabilir veya kompostlanabilirler.

     

  4. Kompostlanabilir Malzemeler: Bagas (şeker kamışı lifi) veya PLA (Polilaktik Asit) gibi kompostlanabilir malzemelerden yapılan kahve bardağı taşıyıcıları çevre dostu bir alternatif sunarlar. Doğal olarak parçalanırlar ve çevresel etkiyi azaltırlar.

 

 

 

Yeni Karton Bardak Taşıyıclarımıza Hemen Göz Atın!

Etiketler: karton bardak taşıyıcı 2'li, karton bardak taşıyıcı 4'lü, disposable coffee tray
Ocak 03, 2024
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR